Thailand, het land van de glimlach, zon orchideeën en natuurlijk haar beroemde keuken. Na Siam heeft deze naar Nederland meegebracht. Haar maaltijden worden op authentieke wijze bereid, wat resulteert in het beroemde en heerlijke aroma dat vele liefhebbers al zovele jaren fascineert. Bekend als vers en gezond, brengt Thais eten u vooral een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Thais eten staat garant voor een subtile, maar tevens gewaagde combinatie van aroma’s, door het gebruik van citroengras, gember, kaffir, limoen, bananenbladeren, kachai, galangal, koriander, kokosnoot, enz.

Na Siam brengt de ervaring van Thais eten, zoals traditioneel thuis bereid, bij u op tafel. Wij kunnen catering verzorgen voor een eenvoudig dineetje met vrienden bij u thuis, of  voor grotere (zakelijke) bijeenkomsten.

Om het beste uit uw Thaise maaltijd te halen, stellen wij voor een variëteit van voor- en hoofdgerechten te combineren. Wanneer u wellicht onervaren bent met Thais eten, of heeft u een specifieke keuze. Neemt u dan contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

 

De Thaise keuken van Na Siam, voor uw plezier!